вівторок, 19 лютого 2019 р.

ТАК ТРИМАТИ, МОЛОДІ!



Приємним сюрпризом до Нового року стало урочисте оголошення подяки дошкільного навчального закладу №141 педагогам дитячого садочка, яке відбулося 28.12.2018 р. Вручаючи подяки, завідувач Шатня Наталя Олексіївна підкреслила, що педагоги, які отримали таке визнання,  насправді віддають дітям душу й серце, з відповідальністю та любов’ю починають кожний свій день в дитячому садку. А діти і батьки щиро вдячні їм за це, про що свідчать позитивні відгуки батьків, колег про роботу нагороджених вихователів. Та найголовнішим показником якості їхньої роботи є любов та щирі посмішки вихованців, якими дітлахи зустрічають своїх улюблених педагогів.
Не дивною виявилась така оцінка адміністрацією особистих досягнень педагогів закладу. Адже з початку навчального року нагороджені проявили себе у таких заходах, як:
-                засідання на базі ДНЗ №141 обласної педагогічної майстерні «За крок до Нової української школи» з проведенням майстер-класу «Коректурні таблиці та дидактичні рамки як ефективний прийом інтелектуального розвитку дитини-дошкільника»;
-                засідання Центру професійного спілкування вихователів-початківців дошкільних закладів міста «Скарб–β» з показом відкритих занять;
-                проведення Свята народної гри з участю батьків в старших загальних групах «А» і «Б».
У цей день саме за активну участь у підготовці та проведенні зазначених  заходів, за створення оптимальних умов для виховання та розвитку вихованців дошкільного закладу, активну участь у житті дитячого садка, прищеплення дошкільнятам любові до фізкультури та спорту подяки отримали:
-                Дмитрюк Вікторія Олександрівна – вихователь молодшої санаторної групи ;
-                Павелко Лариса Іванівна – вихователь середньої санаторної групи;
-                Головко Ніна Анатоліївна, Єгорова Інна Олександрівна – вихователі старшої санаторної групи;
-                Грицюк Олена Михайлівна – вихователь старшої загальної групи «Б»;
-                Галактіонова Тетяна Юріївна – вчитель-логопед логопедичної групи «Б».
Дуже приємно, що у закладі працюють такі творчі, небайдужі, талановиті педагоги. Так тримати, молоді!
 






Немає коментарів:

Дописати коментар