середу, 28 жовтня 2020 р.


ВІТАЄМО  КОЛЕГ!

27 вересня відзначили своє професійне свято працівники дошкільної освіти. З цього приводу адміністрація дитячого садочку привітала працівників дитячого садочка. А педагоги, які продемонстрували високі професійні якості, отримали в цей день нагороди – грамоти дошкільного навчального закладу. І к  кожного вихователя виявилась своя родзинка. Так Деревянко Лариса Миколаївна,  вихователь логопедичної групи «Б», була нагороджена за багаторічну плідну працю та досягнення успіху у справі навчання та виховання підростаючого покоління. А вихователі інклюзивної групи Дмитрюк Вікторія Олександрівна та Качановська Алла Володимирівна були нагороджені за сумлінну  плідну працю, особистий внесок у розвиток вихованців дитячого садочка. Грамотою за багаторічну плідну працю, особистий внесок у створенні умов для розвитку вихованців дошкільного навчального закладу було нагорнена вихователь раннього віку Малініна Світлана Валеріївна. А улюблений малятами інструктор з фізичного культури Мартиненко Ірина Петрівна була відзначена за активну позицію у суспільному житті колективу, особистий внесок у створенні умов для розвитку вихованців ДНЗ №141. Приємно було нагороджувати асистента вихователя Собчук Людмилу Василівну за сумлінну плідну працю, особистий внесок у розвитку вихованців дошкільного навчального закладу.

Усі педагоги закладу розділили радість свята один з одним, адже дружний колектив – це запорука успіху в організації освітнього процесу в кожній віковій групі, запорука створення комфорту, затишку для наших вихованців, їхніх нових досягнень та звершень!


ПИШАЄМОСЯ   КОЛЕГАМИ   І  ЩИРО  ВІТАЄМО  З  НАГОРОДОЮ!

Це сталося напередодні святкування Дня працівника дошкільної освіти. Працівники дошкільного закладу були нагороджені грамотами управління освіти  Миколаївської міської ради, а робота вихователя логопедичної групи «Б» Деревянко Лариси Миколаївни була відзначена грамотою управління освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

Приємно отримувати таку нагороду, особливо до професійного свята! І хоча на кожному документі був майже однаковий напис («…за плідну працю, внесок у справу виховання та навчання підростаючого покоління…»), ми – члени педагогічного колективу закладу – розуміємо, яка кропітка, нелегка, щоденна, натхненна праця за ним стоїть. Адже кожен педагог нашої «Зірочки» щодня працює над покращенням умов перебування вихованців у садочку, над створенням позитивного психологічного мікроклімату в групах, над удосконаленням власних професійних навичок. І нам є чим пишатися!

Наша Лариса Миколаївна Деревянко – компетентний, досвідчений, старанний, творчий, вимогливий педагог. Ознайомлена з умовами виховання в сім’ї кожного свого вихованця. Для батьків – справжній порадник і партнер, авторитет з питань виховання та розвитку дітей. Ґрунтовний рівень професіоналізму допомагає їй досягти вагомих результатів у педагогічній діяльності. У групі створені сприятливі умови для розвитку кожної дитини з урахуванням індивідуальних здібностей та нахилів

Ткач Ніна Анатоліївна добре зарекомендувала себе як керівник проблемної групи з розвитку навичок логічного та доказового мислення, як член проблемних груп з сенсорно-пізнавального розвитку, з організації пошуково-дослідницької діяльності дошкільнят. Вміє аргументувати свою позицію, володіє ораторським мистецтвом. Виступила у складі тренерів під час майстер-класів для педагогів міста та області з використання коректурних таблиць в інтелектуальному розвитку дошкільнят, з розвитку образної пам’яті засобами ейдетики, з використання таврійського розпису як засобу естетичного розвитку та патріотичного виховання.

Крючєк Юлія Миколаївна систематично бере участь у методичній роботі закладу та міста. Володіє технологіями творчої педагогічної діяльності, впроваджує в практику роботи передовий педагогічний досвід з пошуково-дослідницької діяльності, прийоми мнемотехніки, коректурні таблиці, цікаві напрацювання з розвитку пізнавальних здібностей дітей. Особливу увагу приділяє морально-етичному вихованню засобами педагогіки В.О.Сухомлинського. Схвальний відгук отримала від педагогів-дошкільників міста та області – відвідувачів відкритих занять для вихователів – слухачів курсів при МОІППО.

Грицюк Олена Михайлівна добре проявила себе як член творчих груп з сюжетно-рольової гри, з організації дослідницько-пошукової діяльності дошкільнят. Як член творчої групи, проводила виступи під час методичних заходів для педпрацівників. Брала участь у підготовці виставок дидактичних посібників до методичних заходів для педагогів міста та області. Олена Михайлівна ознайомлена з умовами та особливостями виховання в сім’ях дітей різних категорій. Співпрацю з батьками формує на засадах міжособистісної взаємодії, їх активного залучення до освітнього процесу.

Ось такі наші педагоги! Заслужено отримали схвалення своєї діяльності!

Щиро вітаємо колег! Сподіваємося ще неодноразово спостерігати

 їх  нові творчі знахідки та педагогічні відкриття!

Бажаємо міцного здоров’я,  успіхів, наснаги,

 виповнення заповітних мрій!







Немає коментарів:

Дописати коментар