середу, 16 травня 2018 р.

«Дитячий садок + родина = сім’я, в якій росте здорова дитина»



«Дитячий садок  + родина = сімя, в якій росте здорова дитина» - цю думку одностайно висловили батьки старших груп. Адже гарною традицією для ДНЗ №141 стало проведення на весні спортивних свят за участю батьків. Цього року вихованці старшої санаторної групи перетворились на маленьких козачат, а батьки навчали їх козацької наснаги. Вихованці старшої загальної групи «А» та «Б» разом з сім’єю вирушили в туристичний похід.
Присутні діти, батьки та педагоги отримали справжнє задоволення від участі в естафетах «Веселий м’яч», «Смуга перешкод», «Збираємо валізи», «Тунель».
Позитивний емоційний настрій супроводжував розваги від початку до кінця дійства. Справжню гордість відчули старші дошкільнята при нагородженні їх медалями за спритність, швидкість та силу. Батькам на добру згадку залишились почесні грамоти за прилучення дітей до фізкультури та спорту, до виховання у них навички до здорового способу життя. Обмінюючись враженнями батьки зазначили, що така робота сприяє  об’єднанню родин та колективу дитячого садка у вихованні маленьких українців.
Усі учасники спортивних змагань підкреслили необхідність та користь проведення таких заходів разом з сім’єю. 

 





















Немає коментарів:

Дописати коментар