середу, 20 лютого 2019 р.

ЗАВЖДИ РАДІ ЗУСТРІЧІ З КОЛЕГАМИ



17 січня 2019 року наш дитячий садок гостинно запросив до спілкування на професійні теми колег – педагогів-дошкільників міста та області – відвідувачів курсів при Миколаївському обласному інституті підвищення педагогічної майстерності. Ми завжди раді зустрічі з колегами. Адже кожна така зустріч – це нагода підвищити і власний рівень педагогічної майстерності.
Зустріч з курсантами відбулась у формі проектної діяльності. Приємні спогади про святкування Новорічних свят – «прикрашання ялинки» – допомогли учасникам засідання висловити свої очікування від зустрічі. А вже наприкінці роботи присутні наголосили, що усі очікування в ході роботи справдилися.
Це і не дивно. Адже відкриті заняття в групах молодшого та старшого дошкільного віку стали наочною ілюстрацією питань щодо особливостей інтегрованих та комбінованих занять.
Відверте, змістовне спілкування за результатами відкритих переглядів стало запорукою вдалої практичної роботи учасників курсової перепідготовки, спрямованої на відпрацювання питань побудови карти розумових дій, структури комбінованого заняття.
А закріпити отримані знання допомогли проблемні запитання, бліц-опитування, яке проводилось під час розглядання виставки посібників з теми професійного спілкування.
Усі запропоновані педагогічним колективом форми співпраці на думку колег виявились дієвими та ефективними.
Дякуємо колегам за позитивні відгуки!












Немає коментарів:

Дописати коментар